Webbplatsens integritetspolicy

Brambles Limited och dess dotterbolag, inklusive företag verksamma under CHEP-varumärkena (kallas tillsammans för "Brambles" eller "vi" eller "vår" eller "oss"), respekterar din rätt till sekretess och din rätt till kontroll över spridningen av dina personuppgifter. Klicka här för att se en lista över de länder vi är verksamma i.

Det här sekretessmeddelandet gäller för vår webbplats och alla mobilapplikationer och andra online- och mobilapplikationer eller webbplatser som drivs av oss och som är relaterade till oss (kallas tillsammans för "Webbplats"). Det beskriver också i) hur den här Webbplatsen samlar uppgifter från dig, antingen som kund eller besökare på Webbplatsen; ii) vilken typ av uppgifter som samlas in; iii) vad vi gör med uppgifterna du anger; iv) vem som har åtkomst till dina uppgifter; och v) dina rättigheter gällande dina personuppgifter.

Genom att besöka vår Webbplats och/eller använda tjänsterna som erbjuds på vår Webbplats bekräftar du att du har läst och förstått villkoren i detta Sekretessmeddelande. Detta Sekretessmeddelande ingår i och är del av webbplatsens Allmänna villkor som styr din användning av vår Webbplats.

Detta Sekretessmeddelande behandlar följande ämnen:

1. Uppgifter vi samlar in från dig

2. IP-adresser och cookies

3. Hur vi använder dina personuppgifter

4. Utlämnande av personuppgifter

5. Rättslig grund för insamling och behandling av personuppgifter

6. Särskilda bestämmelser för europeiska användare

7. Dina rättigheter gällande personuppgifter

8. Lagring av personuppgifter

9. Säkerhet

10. Ytterligare information

11. Hur du kontaktar oss

12. Uppdateringar av Sekretessmeddelandet

13. Kompletterande Sekretessmeddelande för användare i Kalifornien

Notera att detta Sekretessmeddelande använder begreppen personuppgifter och personlig information synonymt, med betydelsen uppgifter relaterade till en identifierad eller identifierbar naturlig person. En identifierad eller identifierbar naturlig person är en person som direkt eller indirekt kan identifieras, i synnerhet genom att använda identifierande information så som namn, personnummer, passnummer, platsuppgifter, nätidentifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska, genetiska, psykologiska, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos den naturliga personen, eller kan specificeras närmare genom tillämplig dataskydds- eller integritetslagstiftning.

1. UPPGIFTER VI SAMLAR IN FRÅN DIG

Vi kan samla in och behandla följande uppgifter om dig genom någon av följande kanaler:

i.- Från kontaktformulär på Webbplatsen

Om du väljer att använda kontaktfunktionen via någon av Webbplatsens kontaktformulär, kanske vi ber dig att ange lite grundläggande information om dig och/eller ditt företag, till exempel namn, jobbtitel, arbetsrelaterad e-postadress, arbetsrelaterad postadress, jobbtelefonnummer och jobbmobilnummer. Det gör att vi kan tillhandahålla tjänster och information till dig och hjälper oss att göra vår kontakt med dig så produktiv som möjligt.

ii.- Från annan kommunikation

För att ständigt förbättra effektiviteten av vår kundtjänsts kommunikation kan det hända att vi undersöker e-postkommunikation mellan dig och kundtjänsten med hänseende på dess effektivitet. Det kan också hända att vi samlar in andra uppgifter om dig, så som ditt förnamn, efternamn, jobbtitel och arbetsrelaterade kontaktuppgifter och åsikter, när du lämnar kommentarer, besvarar enkäter, anmäler en händelse eller skickar in ansökningar eller klagomål.

iii.- Från utförande av tjänster

Vi tar emot uppgifter om dig när vi registrerar dig som kund, när vi utför våra tjänster och när vi behandlar händelser, ansökningar eller klagomål som du skickat in till oss. I sådana fall kan vi samla in uppgifter som ditt förnamn, efternamn, jobbtitel, arbetsrelaterad e-postadress, och om du är enskild näringsidkare, ditt skatteregistreringsnummer och uppgifter som krävs för fakturering.

 

Vi kan också samla in information om dig när vi registrerar dig som användare av någon av våra kundtillvända Webbapplikationer (inklusive ditt förnamn, efternamn, arbetsrelaterade kontaktuppgifter och inloggningsuppgifter).

iv.- Från webbsidebesök

Vi kan samla in information från dina besök på vår Webbplats inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata, webbloggar och annan kommunikationsdata, oavsett om detta krävs för våra egna ändamål och de resurser du använder eller inte. Se nästa avsnitt "IP-adresser och cookies" för mer information.

2. IP-ADRESSER OCH COOKIES

2.1. IP-adresser

Våra webbservrar kan samla in namnet på den domän du använde för att öppna Internet, vilken webbplats du kom från och vilken webbsida du besöker efteråt. Den här informationen aggregeras för att mäta hur många som besöker webbplatsen, genomsnittlig tid de stannar, sidvisningar och annan statistik om besökarna på webbplatsen. Vi kan även använda dessa aggregerade data för att övervaka hur väl webbplatsen fungerar och göra den både enklare och smidigare att använda.

När du besöker vår Webbplats samlar vi in viss teknisk information och routningsinformation om din dator för att underlätta din användning av Webbplatsen. Vi kan exempelvis logga miljörelaterade variabler, såsom webbläsartyp, operativsystem och processorhastighet samt internetprotokolladress ("IP-adress") för din ursprungliga internetleverantör, för att försöka ge dig bästa service. Vi kan även registrera sökförfrågningar och -resultat för att säkerställa att vår sökmotor är korrekt och effektiv. Vi kan använda din IP-adress för att spåra hur du använder webbplatsen. Dessa "klickströmsdata" kan komma att matchas mot annan information som du anger.

2.2. Om cookies

Cookies är filer som ofta innehåller unika identifierare som skickas från webbservrar till webbläsare. De kan sedan skickas tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär att visa en sida från servern.

Cookies kan användas av webbservrar för att identifiera och spåra användare medan de besöker en webbplats olika sidor, och för att identifiera användare som återvänder till en webbplats. Cookies placeras antingen av vår Webbplats (förstapartscookies) eller av webbsidor vars innehåll visas på vår Webbplats (tredjepartscookies).

Cookies kan vara "beständiga cookies" eller "sessionscookies". En beständig cookie består av en textfil som skickas av webbservern till webbläsaren som lagras i webbläsaren och förblir aktiv till dess förinställda utgångsdatum (om inte användaren raderar den före utgångsdatumet). En sessionscookie går däremot ut när användarsessionen avslutas när webbläsaren stängs.

2.3. Hur vi använder cookies

Cookies innehåller ingen information som kan identifiera din person utan information om dig som, av oss, kan sammankopplas till informationen som lagras i och utvinns från cookies.

Vi använder information om dig från cookies för följande ändamål:

  • För att känna igen din dator när du besöker vår Webbplats.
  • För att spåra dig medan du navigerar på vår Webbplats.
  • För att förbättra användbarheten av vår Webbplats.
  • För att analysera användningen av vår Webbplats.

Det finns olika kategorier av cookies som används för olika ändamål. Vi och andra parter kan samla in personuppgifter om dina aktiviteter online över tid och på olika webbsidor när du använder vår Webbplats.

2.4. Hantering av cookies

Du kan kontrollera hur din webbläsare hanterar cookies från vår Webbplats. Du kan välja att avvisa alla cookies eller att informeras innan en cookie sparas på din hårddisk, eller att bara acceptera cookies från specifika webbplatser som du själv väljer. Du hittar mer information om hur du raderar och kontrollerar cookies på www.AboutCookies.org. Om du inte godkänner cookies från oss kan det hända att du inte kan använda vissa funktioner på vår Webbsida.

Lista över cookies

Cookies är en liten databit (textfil) som en webbplats - när den besöks av en användare - begär att din webbläsare sparar på enheten för att komma ihåg information om dig som dina språkinställningar och inloggningsuppgifter. Dessa cookies placeras av oss och kallas förstapartscookies. Vi använder också tredjepartscookies - cookies som kommer från en annan domän än den du besöker - för våra annons- och marknadsföringsinsatser. Mer specifikt använder vi cookies och andra spårningstekniker för följande ändamål:

Absolut nödvändiga cookies

Dessa cookies krävs för att Webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De placeras vanligtvis bara till följd av handlingar du utför som motsvarar begäran om tjänster, som till exempel när du justerar dina sekretessinställningar, loggar in eller fyller i formulär. Du kan ställa in din webbläsare så att den blockerar eller uppmärksammar dig på dessa cookies, men då kommer vissa delar av webbplatsen inte att fungera. Dessa cookies sparar inga personuppgifter som kan identifiera dig.

Strictly Necessary Cookies

Undergrupp av cookies

Cookies

Använda cookies

www.chep.com

country OptanonAlertBoxClosed industry OptanonConsent

Förstapartscookies

Prestandacookies

Dessa cookies gör att vi kan räkna antal besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra vår Webbplats prestanda. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och hur besökare navigerar på Webbplatsen. Alla uppgifter som samlas in av dessa cookies är aggregerade. Om du inte tillåter dessa cookies kan vi inte veta när du har besökt vår Webbplats och kan inte övervaka dess prestanda.

Performance Cookies

Undergrupp av cookies

Cookies

Använda cookies

www.chep.com

_pk_ses* _hjIncludedInPageviewSample _pk_id*

Förstapartscookies

chep.com

dtPC dtSa _hjFirstSeen _hjTLDTest _gid rxvt dtLatC _hjAbsoluteSessionInProgress _ga

Förstapartscookies

Google.com

_ga, _gat

Tredjepartscookies

nr-data.net

JSESSIONID

Tredjepartscookies

Funktionella cookies

Dessa cookies gör att Webbplatsen fungerar bättre och kan tillhandahålla personaliserat innehåll. De kan placeras av oss eller av tredje part vars tjänster används på våra sidor. Om du inte tillåter dessa cookies kan det hända att vissa eller alla sådana tjänster inte fungerar som de ska.

Functional Cookies

Undergrupp av cookies

Cookies

Använda cookies

www.chep.com

språk

Förstapartscookies

chep.com

rxVisitor

Förstapartscookies

Marknadsföringscookies

Dessa cookies placeras av våra annonspartner via vår Webbplats. De kan användas av dessa företag för att skapa en profil över dina intressen och visa relevanta annonser på andra sidor. De lagrar inte din IP-adress utan baserar på att identifiera din webbläsare och enhet. Om du inte tillåter dessa cookies får du mindre riktad marknadsföring.

Targeting Cookies

Undergrupp av cookies

Cookies

Använda cookies

go.chep.com

visitor_id pardot

Förstapartscookies

www.chep.com

visitor_id#####

Förstapartscookies

linkedin.com

UserMatchHistory, lang, lidc, li_gc, bcookie, AnalyticsSyncHistory

Tredjepartscookies

www.linkedin.com

bscookie

Tredjepartscookies

ads.linkedin.com

lang

Tredjepartscookies

pi.pardot.com

visitor_id#####, pardot, visitor_id, lpv874101

Tredjepartscookies

pardot.com

visitor_id#####, visitor_id

Tredjepartscookies

3. HUR VI ANVÄNDER DINA PERSONUPPGIFTER

Vi kan använda uppgifterna vi får om dig för ändamålen att:

  • driva vår webbplats;
  • säkerställa att innehållet på vår Webbplats presenteras på bästa möjliga sätt för dig och din dator;
  • kommunicera med dig angående våra produkter, tjänster, erbjudanden, evenemang och kampanjer, och erbjuda dig produkter och tjänster som vi tror är av intresse för dig, som genom affärsnotiser via e-post och nyhetsbrev;
  • tillhandahålla kundtjänst, inklusive att svara på förfrågningar om information om våra produkter och tjänster (som säkerhetsinformation om material eller frågor om våra tjänster);
  • uppfylla våra skyldigheter inom ramen för våra avtal med dig, inklusive tillhandahållande av de specifika tjänster som du begär och hantering av händelser, ansökningar och klagomål;
  • ge åtkomst till våra kundtillvända webbsidelösningar och applikationer;
  • underlätta din involvering i våra välgörenhetsprogram och samhällsnyttiga aktiviteter - endast på begäran;
  • driva, utvärdera och förbättra vår verksamhet;
  • samla feedback om och förbättra våra produkter, tjänster, program och internettjänster;
  • analysera och förbättra vår kommunikation av och strategier för marknadsföring samt trender och statistik för användningen av våra internettjänster;
  • förebygga och skydda mot bedrägerier, icke-auktoriserade transaktioner, anspråk och andra ansvarsrisker, och hantera riskexponering inklusive identifiering av potentiella hackare och andra obehöriga användare;
  • genomföra kreditupplysningar på våra kunder och/eller kunders företag;
  • följa tillämpliga lagstadgade krav och branschstandarder och våra egna policyer.

Vi kan aggregera och/eller avidentifiera data om kunder och besökare på vår Webbplats och använda datan för valfria ändamål inklusive produkt- och tjänsteutveckling och förbättringsåtgärder.

4. UTLÄMNANDE AV PERSONUPPGIFTER

När du anger information på vår Webbplats kan vi dela dessa uppgifter enligt följande:

Inom Brambles och närstående enheter. Klicka här för att se en lista över de länder vi är verksamma i och respektive kontaktuppgifter. Anställda på Brambles har behovsenlig åtkomst och har tystnadsplikt.

Delandet av dina personuppgifter inom Brambles-gruppen styrs av ett internt avtal om dataöverföring. Eftersom vissa enheter inom Brambles-gruppen är verksamma utanför Europeiska Unionen (EU), Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och Storbritannien, sker internationella dataöverföringar i enlighet med de säkerhetsåtgärder som föreskrivs i standardavtalsklausuler och/eller standardklausuler för dataskydd som används av eller godkänts av Europeiska kommissionen eller en likvärdig tillsynsmyndighet.

  • För att kunna utföra dina förfrågningar, tillgängliggöra olika funktioner, tjänster och material, svara på dina frågor, fullgöra vårt avtalsförhållande, och andra ändamål som beskrivs i avsnittet "Hur vi använder dina personuppgifter" i detta Sekretessmeddelande, kan vi dela dina personuppgifter eller användardata med tredje parter som utför aktiviteter för vår räkning (eller för andra enheter som vi gör affärer med), så som företag eller individer som: tillhandahåller IT-tjänster; hyser våra data; hyser eller driver våra system och sidor; analyserar data; tillhandahåller kundtjänst; skickar produktprover eller hanterar betalningar; kreditupplysningsföretag; marknadsförare; sponsorer eller andra tredje parter som deltar i eller administrerar våra kampanjer eller tillhandahåller tjänster för marknadsföring och reklam. Vårt tjänsteutbud kan ge dig möjligheten att välja att få information och erbjudanden från tredje part eller på annat sätt be om ditt samtycke att dela dina uppgifter med tredje part. Om du godkänner att dina personuppgifter delas kommer de att utlämnas till tredje part i enlighet med respektive tredje parts sekretessmeddelande och affärsmetoder.
  • Vi kan dela icke-personlig information så som aggregerade användardata, demografisk information och användningsinformation med tredje part för dataanalys i syfte att förbättra våra tjänster och produkter, våra webbsidor och vår kommunikation med dig .
  • Vi kan utlämna dina personuppgifter, användningsinformation och annan information om dig till parter som förvärvar delar av eller alla våra tillgångar, samt till jurister och konsulter. Om vi överför din information till en förvärvare kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att förmå förvärvaren att behandla dina uppgifter i enlighet med det här Sekretessmeddelandet.
  • Om processer för konkurs eller omorganisering inleds av eller mot oss kan din information komma att anses vara en företagstillgång som kan säljas eller överföras till tredje part.
  • Vi kan utlämna information om dig till andra om vi i god tro anser att vi måste göra det enligt lag eller rättsliga processer, för att svara på anspråk eller för att skydda Brambles eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet.

5. RÄTTSLIG GRUND FÖR INSAMLING OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi kommer endast att samla in och behandla personlig information om dig när vi har rättslig grund att göra detta, inklusive: i) fullgörande av ett avtal (där behandlingen är nödvändig för att ingå eller fullgöra ett avtal med dig); ii) ditt samtycke (t.ex. när du kommunicerar med oss via kontaktformulär på vår Webbplats); och iii) fullgörande av ett legitimt intresse.

Vi kan behandla dina personuppgifter för våra legitima intressen under förutsättningen att dina rättigheter och friheter inte väger tyngre än en sådan behandling. Där våra legitima intressen är rättslig grund har du rätt att göra invändningar. Notera att om du gör invändningar mot vår behandling kan detta inskränka vår förmåga att utföra vissa tjänster åt dig.

Vi behandlar dina personuppgifter med legitimt intresse som rättslig grund för att:

  • skydda dig, oss och andra mot säkerhetshot;
  • följa de lagar som vi omfattas av;
  • förbättra vår Webbplats prestanda;
  • möjliggöra eller utföra affärsaktiviteter, så som fakturering och underhåll av plattformen; och
  • förstå och förbättra våra affärs- och kundrelationer i allmänhet.

6. SÄRSKILDA BESTÄMMELSER FÖR ANVÄNDARE I EUROPA OCH STORBRITANNIEN

När du lämnar information och data till oss förstår och samtycker du till att vi kan samla in, använda och utlämna personuppgifter för kommersiella och marknadsföringsrelaterade ändamål, och kan utlämna denna information (i enlighet med villkoren i detta Sekretessmeddelande) inom Brambles, som kan ha sitt säte i en annan jurisdiktion än den där du är bosatt.

6.1. Kommunikation

För att ständigt förbättra effektiviteten av vår kundtjänsts kommunikation kan det hända att vi undersöker e-postkommunikation mellan dig och kundtjänsten med hänseende på dess effektivitet. I den utsträckning denna kommunikation står i samband med kundtjänst inom EU eller EES eller Storbritannien utförs dessa analyser på e-postmeddelanden som anonymiseras före analys. Vi anonymiserar dessa e-postmeddelanden i enlighet med kraven i EU:s allmänna dataskyddsförordning, Storbritanniens allmänna uppgiftsskyddsförordning och tillämplig, lokal lagstiftning innan de överförs för behandling/till en tjänsteleverantör för analys utanför EU/EES eller Storbritannien. I det osannolika fallet att data återidentifieras efter överföringen skyddas dina data genom lämpliga säkerhetsåtgärder, inklusive men inte begränsat till typklausuler i enlighet med Europeiska kommissionens beslut 2021/914 som publicerats i O.J. EU 2021 L 199/31 (också tillgänglig online genom att klicka här eller webbadressen https://eur-lex.europa.eu/eli/dec_impl/2021/914/oj ) eller klausuler om internationell dataöverföring som godkänts av myndigheter i Storbritannien ("Typklausuler").

6.2. Hur vi lagrar dina personuppgifter

Notera att de personuppgifter du delar med oss kan överföras och lagras utanför EU/EES och Storbritannien till databaser och servrar i USA och andra länder där dataskyddslagstiftningen eventuellt inte är lika omfattande som i det land du är bosatt eller medborgare i. Sådana överföringar sker endast där lämpliga säkerhetsåtgärder vidtagits, inklusive men inte begränsat till Typklausuler.

6.3. Tillsynsmyndigheter i Europa och Storbritannien

Du har rätt att lämna in klagomål angående vår insamling och behandling av dina personuppgifter till en europeisk dataskyddsmyndighet eller tillsynsmyndighet. Kontakta din lokala dataskyddsmyndighet för mer information (kontaktuppgifter till dataskyddsmyndigheter i EU finns på http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm och till dataskyddsmyndigheter i Storbritannien på https://ico.org.uk/ ).

7. DINA RÄTTIGHETER GÄLLANDE PERSONUPPGIFTER

Beroende på tillämplig dataskyddslagstiftning kan du ha rätt att: (i) begära ut information om och få tillgång till de personuppgifter vi lagrar om dig (rätt till tillgång); (ii) begära att felaktiga personuppgifter som vi har om dig rättas (rätt till rättelse); (iii) invända mot viss behandling av dina personuppgifter som vi utför (inklusive rätten att välja att inte ta emot riktad marknadsföring) (rätt att göra invändningar); (iv) begära att vi raderar de personuppgifter vi lagrar om dig (rätt till radering); (v) begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter, om du till exempel anser att personuppgifterna är felaktiga (rätt till begränsning av behandling); (v) begära en kopia av personuppgifterna i ett maskinläsbart och vanligt förekommande format (eller att begära att vi överför dina personuppgifter i ett sådant format till tredje part) (rätt till dataportabilitet); (vii) begära att inte bli föremål för automatiserade beslut eller profilering; och/eller (viii) återkalla ditt samtycke när som helst i de fall vi behandlar dina personuppgifter med ditt samtycke som grund.

Vissa av dessa rättigheter kan du utöva direkt via vår Webbplats medan flera av dem, som till exempel de rättigheter som rör rätt till radering, måste skickas in till oss. Du kan utöva dina rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till privacy@brambles.com eller genom att klicka här för att fylla i vårt formulär för utövande av dataskyddsrättigheter.

Vi ser över samtliga inkommande begäranden och återkopplar till dig. Om vi nekar en begäran kommer vi att meddela orsakerna till nekandet. Vi kan debitera en liten avgift och du kan behöva verifiera din identitet innan vi kan tillhandahålla en kopia av informationen om dig i enlighet med lagstiftningen.

8. LAGRING AV PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter vi samlar in om dig lagras inte längre än vad som behövs utom i de fall där vi har ett pågående legitimt affärsintresse att göra så (till exempel för att tillhandahålla dig de tjänster du begärt eller för att uppfylla föreskrifter i tillämplig lagstiftning). I vart fall kommer dina personuppgifter att lagras i enlighet med Brambles globala policy och schema för uppgiftslagring.

9. SÄKERHET

Vi upprätthåller specifika administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder som skydd mot förlust och missbruk av samt obehörig åtkomst, utlämnande, ändrande eller förstörande av dina personuppgifter. Det finns dock ingen elektronisk dataöverföring eller informationslagring som är helt och fullständigt säker. Vi kan inte garantera säkerheten för information som du delger oss eller som vi samlar in om dig. Det innebär att du använder vår Webbsida på egen risk.

Om ett dataintrång sker trots våra säkerhetsansträngningar ska vi vidta alla rimliga åtgärder för att begränsa skadan. I händelse av dataintrång, och beroende på omständigheterna, kommer vi att informera dig om avhjälpande åtgärder för att förebygga ytterligare skador.

10. YTTERLIGARE INFORMATION

10.1. Användargenererat innehåll

En del av våra tjänster och funktioner på sociala nätverk låter dig skicka in eget innehåll som offentliggörs. Information som du delar på det här sättet räknas som allmän information och omfattas inte av detta Sekretessmeddelande för webbplats. Vi har inget inflytande över hur andra använder information som delats offentligt.

All information, kommunikation och alla slags material som du postar eller skickar in via vår Webbsida (inklusive men inte begränsat till samtliga Brambles webbsidor på sociala medier eller webbsidor som Facebook och Twitter), e-post, inlägg, meddelanden, uppladdning, nedladdning eller på annat sätt (kallas tillsammans ett "Inlägg") görs på egen risk och utan garanti för integritetsskydd. Vi kan inte styra andra användares handlingar på sociala medier eller webbsidor och vi är därför inte ansvariga för innehåll eller Inlägg som visas på sådana sidor och plattformar.

10.2. Dataskydd från tredje part

En del av våra tjänster och funktioner på sociala nätverk låter dig skicka in eget innehåll som offentliggörs. Till exempel visas Twitter-ikonen och LinkedIn-ikonen på vår Webbplats. När du klickar på dessa ikoner från tredje part öppnas ett nytt fönster med respektive företags webbplats. Information som du delar på det här sättet räknas som allmän information och omfattas inte av detta Sekretessmeddelande för webbplats. Vi har inget inflytande över hur andra använder information som delats offentligt.

All information, kommunikation och alla slags material som du postar eller skickar in via vår Webbsida (inklusive men inte begränsat till samtliga Brambles webbsida på sociala medier eller webbsidor som Facebook och Twitter), e-post, inlägg, meddelanden, uppladdning, nedladdning eller på annat sätt (kallas tillsammans ett "Inlägg") görs på egen risk och utan garanti för integritetsskydd. Vi kan inte styra andra användares handlingar på sociala medier eller webbsidor och vi är därför inte ansvariga för innehåll eller inlägg som visas på sådana sidor och plattformar.

10.3. Barn

Våra tjänster riktar sig inte till barn under 16. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från någon under 16 år utan vårdnadshavarens godkännande. Om det kommer till din kännedom att vi har samlat in personuppgifter om ett barn under 16 år utan vårdnadshavarens godkännande ber vi dig kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan så att vi kan vidta lämpliga åtgärder.

10.4. Kommunikation

Vi kan skicka dig reklaminformation om våra varor och tjänster som vi tror kan intressera dig via post, telefon, e-post eller andra kanaler beroende på dina marknadsföringsinställningar som du meddelat oss vid tidpunkten då du begärt mer information via vår Webbplats. Du har rätt att välja och välja bort att dina personuppgifter behandlas på vissa sätt för dessa ändamål. I detta syfte kan du ändra dina inställningar genom länken för "avregistrering" som inkluderas i våra e-postmeddelanden för marknadsföring eller genom att följa stegen i avsnittet "Dina rättigheter gällande personuppgifter".

11. HUR DU KONTAKTAR OSS

Om du har frågor, kommentarer eller invändningar angående detta Sekretessmeddelande eller om du vill att vi ska uppdatera den information vi har om dig och dina val, ber vi dig att kontakta vårt dataskyddsteam på privacy@brambles.com.

12. UPPDATERINGAR AV SEKRETESSMEDDELANDET

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller lägga till information i detta Sekretessmeddelande. Ändringar i policyn kommer att offentliggöras minst 30 dagar innan ändringarna träder i kraft. Datumet nedan visar när detta Sekretessmeddelande senast ändrades.

Den här policyn uppdaterades senast den 8mars 2022 med ikraftträdandedatum 1april 2022.

Kompletterande Sekretessmeddelande för användare i Kalifornien

Ikraftträdandedatum: 1 april 2022

Detta kompletterande Sekretessmeddelande för användare i Kalifornien ("Meddelande för Kalifornien") tillhandahålls för att informera dig om hur vi behandlar personuppgifter om våra konsumenter i Kalifornien. Meddelandet för Kalifornien är ett kompletterande dokument till våra andra integritetspolicyer och sekretessmeddelanden, inklusive vår övergripande integritetspolicy. I händelse av motsägelser mellan en annan policy, förklaring eller meddelande och detta Meddelande för Kalifornien, ska Meddelandet för Kalifornien ha företräde för konsumenter i Kalifornien och deras rättigheter.

1. UPPGIFTER VI SAMLAR IN FRÅN BOENDE I KALIFORNIEN

Vilka specifika personuppgifter som Brambles samlar in, lagrar och delar beror på de tjänster du använder på vår Webbplats. Vi kan samla in följande kategorier av personuppgifter:

  • Kontaktinformation (så som namn, e-postadress, telefonnummer, unik personlig identifierare, nätidentifierare och IP-adress).
  • Personliga identifierare (så som namn, signatur, adress, telefonnummer, dokumentnummer för körkort eller ID-kort, försäkringsnummer, utbildning, anställning, anställningshistorik, bankkontonummer, kreditkortsnummer, bankkortsnummer och annan ekonomisk information).
  • Anställningsinformation (så som nuvarande och tidigare anställningshistorik eller utvärdering av prestationer; disciplinära åtgärder, professionella medlemskap, kontroll av arbetsreferenser och fackmedlemskap).
  • Kommersiell information (så som dokumentation av lös egendom, produkter eller tjänster som köpts, erhållits eller övervägts, och annan köpe- eller konsumtionshistorik eller -tendenser).
  • Geolokaliseringsdata (så som fysisk position eller rörelser).
  • Information om internetanvändning och annan aktivitet på elektroniska nätverk (så som webbläsarhistorik, IP-adress, typ av enhet, operativsystem och användarsessionens längd).
  • Slutsatser dragna från ovan nämnda kategorier av personuppgifter som speglar dina preferenser, egenskaper, beteenden, attityder och förmågor.

Utöver ovan nämnda kategorier kan du välja att tillhandahålla ytterligare information när du fyller i ett formulär, lämnar kommentarer eller interagerar med oss på andra sätt.

2. KÄLLOR TILL PERSONUPPGIFTER OCH HUR VI ANVÄNDER DEM

Vi samlar in information från flera olika källor. De informationskällor som vi använder kan delas upp i följande kategorier:

  • direkt från dig och andra användare genom era interaktioner med och användning av våra tjänster;
  • genom vår Webbsida, inklusive onlineformulär;
  • genom automatiserade tekniker och webbläsarverktyg inklusive användning av cookies, pixeltaggar och andra tekniker; och
  • från tjänster från tredje part eller affärspartner inklusive annonsnätverk och leverantörer av dataanalys.

Vi kan använda personuppgifter som nämns i punkt 1 "Uppgifter vi samlar in från boende i Kalifornien", insamlade från någon av källorna i punkt 2 "Källor till personuppgifter och hur vi använder dem" i detta Meddelande för Kalifornien, för interna affärsändamål så som dataanalys, revision, utveckling av nya produkter, förbättring av våra Webbsidor och appar, förbättring av våra tjänster, identifiering av användningstrender och bedömning av effektiviteten av våra reklamkampanjer.

3. UTLÄMNANDE OCH FÖRSÄLJNING AV UPPGIFTER

Vi delar personuppgifter med våra tjänsteleverantörer, andra leverantörer (inklusive sådana som verkar inom interessebaserad annonsering och andra typer av annonsering och marknadsföring), närstående enheter och tredje parter. I allmänhet utlämnar vi följande personuppgifter från följande kategorier för affärsändamål:

  • Identifierare
  • Personliga dokument som beskrivs i Kaliforniens civillag § 1798.80(e)
  • Kommersiell information
  • Information om internetanvändning och annan aktivitet på elektroniska nätverk
  • Geolokaliseringsdata
  • Slutsatser

Även om vi inte säljer personliga uppgifter för pengar kan några av de sätt vi delar personuppgifter för marknadsföring och annonsering anses vara "försäljning" enligt Kaliforniens lagstiftning. De personuppgifter vi säljer faller under följande kategorier:

  • Identifierare
  • Kommersiell information
  • Information om internetanvändning och annan aktivitet på elektroniska nätverk
  • Geolokaliseringsdata

De personer som tar del av dessa personuppgifter kan kategoriseras som närstående och relaterade företag, tjänsteleverantörer, konsulter och externa revisorer. Mer information om hur vi delar personuppgifter finns i vårt Sekretessmeddelande.

4. RÄTTIGHETER GÄLLANDE PERSONUPPGIFTER I KALIFORNIEN

4.1 Dina rättigheter

Du har rätt att: (i) veta vilka kategorier av och/eller specifika personuppgifter som samlats in om dig, inklusive om huruvida dina personuppgifter säljs eller utlämnas samt för vilket ändamål, och med vem dina personuppgifter har delats under de senaste tolv månaderna; (ii) begära radering av personuppgifter om så tillåts av gällande lagstiftning; (iii) begära en kopia av de personuppgifter vi lagrar om dig; (iv) neka försäljningen av dina personuppgifter; och (v) att inte diskrimineras på grund av utövande av dina dataskyddsrättigheter som konsument.

4.2 Utövande av dina rättigheter

Du kan utöva dina rättigheter som beskrivs i detta Meddelande för Kalifornien genom att skicka ett e-postmeddelande till privacy@brambles.com, genom att klicka här för att fylla i vårt formulär för utövande av dataskyddsrättigheter eller genom att ringa 1-855-409-0019. Vi svarar på alla relevanta begäranden inom kort.

Vi kommer att verifiera din identitet i samband med att du skickar en begäran för att säkerställa att vi tillhandahåller den lagrade informationen till personen den berör, och att enbart dessa individer eller deras behöriga representanter kan utöva rättigheter gällande denna information. Om du är ett behörigt ombud som gör en begäran för en konsuments räkning kan vi kräva och begära ytterligare information som bekräftar att du är behörig att begära ut informationen.

Vi förbehåller oss rätten att neka din begäran om vi inte kan verifiera din identitet. Om vi nekar delar av eller hela din begäran kommer vi att informera dig om nekandet, förklara våra handlingar och orsaken eller orsakerna till nekandet.

Vi kommer inte att begränsa eller neka dig åtkomst till våra tjänster på grund av val och begäranden som du har gjort angående dina personuppgifter.

5. KALIFORNIENS "SHINE THE LIGHT"-LAG

Om du är bosatt i Kalifornien har du rätt att en gång om året utan kostnad begära ut information om vilka kategorier av personuppgifter vi har utlämnat till tredje part för deras riktade marknadsföring under det föregående kalenderåret. Du kan utöva dina rättigheter under Kaliforniens "Shine the light"-lag genom att kontakta oss enligt beskrivningen i avsnittet "Hur du kontaktar oss" i detta Meddelande för Kalifornien.

6. BOSATTA I KALIFORNIEN OCH DO NOT TRACK-UTLÄMNANDE

Eftersom det ännu inte råder konsensus om hur företag ska hantera webbläsarbaserade och andra Do Not Track-mekanismer ("DNT") svarar vår Webbplats inte på webbläsarbaserade DNT-signaler.

7. HUR DU KONTAKTAR OSS

Om du har frågor, kommentarer eller invändningar angående detta Sekretessmeddelande eller om du vill att vi ska uppdatera den information vi har om dig och dina val, ber vi dig att kontakta vårt dataskyddsteam på privacy@brambles.com.

Hitta plattform från CHEP

Skriv in kontaktuppgifter nedan

  • Det här fältet måste fyllas i
  • Your entry is not of the correct length
  • Your entry should not contain any URLS
  • Det här fältet måste fyllas i
  • Your entry is not of the correct length
  • Your entry should not contain any URLS
  • Det här fältet måste fyllas i
  • Your entry is not of the correct length
  • Your entry should not contain any URLS
  • Det här fältet måste fyllas i
  • Your entry is not of the correct length
  • Your entry should not contain any URLS
  • Det här fältet måste fyllas i
  • Det här fältet måste fyllas i

By submitting the form I accept CHEP data management according to CHEP privacy policy

If your download doesn't start shortly please click here

Välj språk

Sweden
Klart

Inte ditt språk eller land?

Ändra land

Webbplatsens integritetspolicy | CHEP